Innovac premia un estudiant de la UdG pel seu treball de Final de Grau

Imatge dels guardonats. | INNOVACC

Imatge dels guardonats. | INNOVACC / ddg. girona

ddg. girona

El clúster català de la carn i la proteïna alternativa, INNOVAC, va guardonar aquest desembre Josep Marcó Marsal, estudiant del Grau en Innovació i Seguretat Alimentària de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona (UdG). Josep Marcó Marsal va ser premiat a la categoria «Batxillerat/FP/Universitat» pel seu el Treball de Final de Grau amb el títol «Estandardització de la producció d’embotits picats curats mitjançant un analitzador per Raig X». L’alumne va rebre 3.500 euros de premi, la mateixa quantitat que la universitat.

A més, l’accèssit en aquesta categoria va ser per Maria Viella, estudiant del Grau en Enginyeria Agroalimentària i Màster en Biotecnologia Alimentària de l’Escolta Politècnica Superior de la Universitat de Girona (UdG), pel seu Treball de Final de Màster, titulat «Capacitat bioprotectora de Lactobacillus sakei CTC494 front Listeria Monocytogenes» i realitzat a l’IRTA de Monells.

Laia Bosch Fernandez, estudiant de l’Institut La Garrotxa, amb el seu Treball de Recerca “Can Bosch, el d’abans és el d’ara” va estar també nominada pel premi INNOVACC.