Innovac premia un estudiant de la UdG pel seu treball de Final de Grau
ddg. girona
El clúster català de la carn i la proteïna alternativa, INNOVAC, va guardonar aquest desembre Josep Marcó Marsal, estudiant del Grau en Innovació i Seguretat Alimentària de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona (UdG). Josep Marcó Marsal va ser premiat a la categoria «Batxillerat/FP/Universitat» pel seu el Treball de Final de Grau amb el títol «Estandardització de la producció d’embotits picats curats mitjançant un analitzador per Raig X». L’alumne va rebre 3.500 euros de premi, la mateixa quantitat que la universitat.
A més, l’accèssit en aquesta categoria va ser per Maria Viella, estudiant del Grau en Enginyeria Agroalimentària i Màster en Biotecnologia Alimentària de l’Escolta Politècnica Superior de la Universitat de Girona (UdG), pel seu Treball de Final de Màster, titulat «Capacitat bioprotectora de Lactobacillus sakei CTC494 front Listeria Monocytogenes» i realitzat a l’IRTA de Monells.
Laia Bosch Fernandez, estudiant de l’Institut La Garrotxa, amb el seu Treball de Recerca “Can Bosch, el d’abans és el d’ara” va estar també nominada pel premi INNOVACC.
- Viure amb lipedema, la malaltia de les dones que només engreixen: "Em vaig sentir alliberada quan vaig saber per què guanyava tants quilos
- Preparen una manifestació contra el turisme ciclista a Girona
- La relació amb el City variarà
- Puigcerdà es dona de baixa de Municipis per la Independència
- L’Ajuntament de Manacor rebutja un agermanament amb Girona
- Les pluges tornen a partir d'aquest dijous a Girona i podrien ser copioses
- Neguit entre les penyes del Girona per la incertesa de si Montilivi és apte per a Europa
- Necrològiques , Noticies de Necrològiques - Diari de Girona