Economia

El xef Joan Roca estrena pizza de temporada amb Squadra Pizza Lab

El producte es podrà tastar durant un mes i mig a Girona, Barcelona i la Cerdanya

Jesús Badenes

Jesús Badenes

El xef gironí Joan Roca estrena avui pizza en una col·laboració amb l'empresa gironina Squadra Pizza Lab. Roca s'ha inspirat en els seus gustos personals per experimentar amb una de les creacions quadrades que s'inclou a la carta d'aquest "laboratori de pizzes". La pizza, que s'anomena Temporada, porta una base de tomàquet, mozzarella, sobrassada, formatge de cabra, rúcula, alfàbrega, raïm i una reducció de fruits vermells. "La idea era que inclogués també productes de temporada com el raïm", explic Adrià Reixach, un dels socis.

Squadra PizzaLab, la marca gironina de pizzes quadrades, va estrenar un nou local de 170 metres quadrats a Barcelona, ubicat a la Via Augusta fa poques setmanes. La campanya llençada amb Joan Roca pretén donar a conèixer més encara la seva innovació amb les pizzes tot conservant "l'ADN gironí". La idea és que la pizza estigui almenys un mes i mig entre les propostes que podran degustar els seus clients de Girona, Barcelona i la Cerdanya.

La pizza de Joan Roca per Squadra Pizza Lab

La pizza de Joan Roca per Squadra Pizza Lab / Squadra Pizza Lab

Els quatre socis de Squadra Pizza Lab van coincidir que el xef Joan Roca havia de ser el gran cuiner escollit per la seva vinculació amb Girona així com perquè l'esperit del xef gironí coincideix amb la seva idea d'experimentar amb les pizzes, d'innovar en la gastronomia i poder fer productes més atrevits.

Squadra Pizza Lab ha invertit 300.000 euros per impulsar el nou restaurant de Barcelona, que compta amb una cuina per absorbir grans volums de comandes a la planta baixa i al primer pis una zona de menjador. Amb aquesta nova obertura l'empresa preveu assolir una facturació d'1,8 milions d'euros.

El primer restaurant al carrer Bisbe Lorenzana 46 de Girona va obrir el novembre del 2020, disposa d'una plantilla de 10 treballadors i treu cada hora 50 pizzes del forn. El passat mes de juliol van obrir un nou local a la Cerdanya i, a mitjà termini, tenen previst obrir-ne, com a mínim, sis locals en diferents ubicacions.