Nou campings gironins, entre els millors d'Europa

La Federació Catalana de Càmpings diu que els premis situen Catalunya com una de les millors destinacions europees

ACN/Redacció

Nou càmpings gironins han estat seleccionats entre els millors d'Europa, segons ha informat en un comunicat la Federació Catalana de Càmpings. En concret, els establiments han estat reconeguts amb la màxima qualificació de cinc estrelles en les cerimònies de les associacions a automobilístiques de referència als Països Baixos (ANWB) i Alemanya (ADAC), especialitzades en el sector. Dels nou càmpings, vuit ho han estat per partida doble, per les dues associacions.

A nivell català, han estat disset els càmpings reconeguts. A més, el Càmping & Resort Sangulí Salou ha estat reconegut com el millor d'Europa per l'ANWB en la categoria 'Càmping familiar més agradable prop del mar'.

El president de la Federació, Miquel Gotanegra, ha defensat que els guardons "situen Catalunya com una de les millors destinacions de càmping d'Europa" i "són un reconeixement a la feina que fa el sector en l'àmbit de la sostenibilitat i de millora constant".

Guardonats

En la categoria 'Càmping familiar més agradable prop del mar' que ha guanyat l'establiment de Salou, també ha quedat finalista La Ballena Alegre, de Sant Pere Pescador. El càmping Yelloh! Village de Sant Feliu de Guíxols, ha quedat finalista en la categoria 'Allotjament més singular'.

Els establiments reconeguts amb el Top Càmping 2023 per l’ANWB són: L’Eurocamping de Sant Antoni de Calonge, Sandaya Cypsela de Pals, Aquarius, Àmfora, Las Dunas, La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador, el Laguna de Castelló d'Empúries i Les Medes de L'Estartit,

Així mateix, els càmpings gironinspremiats amb el Superplätze 2023 per l'ADAC són: Les Medes de l'Estartit, El Delfín Verde Costa Brava Resort de Torroella de Montgrí, l’Àmfora, La Ballena Alegre, Las Dunas i l’Aquarius de Sant Pere Pescador