La cadena de biosupermercats gironina Nana abaixa la persiana definitivament

La companyia de Palamós tanca després de 28 anys

Imatge d¡arxiu d'un lineal d'un dels establiments de la cadena

Imatge d¡arxiu d'un lineal d'un dels establiments de la cadena / Roger Lleixà

Joel Lozano

Joel Lozano

La cadena de biosupermercats Nana va tancar les seves portes definitivament el passat dimarts 31 de gener. L'empresa gironina posa fi a una etapa de 28 anys amb diversos establiments repartits per la demarcació. "Hi ha una gran pena i ràbia en haver de tancar les botigues, desil·lusió i molta tristor, però ho hem intentat durant molts i molts mesos i no hem trobat manera de trobar una solució", explicava la companyia a través de les seves xarxes socials.

Nana Biosupermercats va néixer l'any 1995 amb una botiga d'uns 40 m² al carrer Major de Palamós. A més de l'establiment de Palamós, la companyia tenia, fins fa escassos dies, botigues a Girona, Figueres i Olot.

L'empresa va ser fundada per Joan Bonillo i Núria Weitzmann, que van optar per batejar la companyia com a Nana, sobrenom que li deien de petita a la seva fundadora. L'empresa va créixer i, a més de les botigues obertes abans del seu tancament definitiu, la cadena va arribar a tenir també establiments a localitats com Platja d'Aro o Sant Feliu de Guíxols.

"Moltes gràcies a tots els clients que ens heu recolzat durant tots aquests anys, i espero que la nova etapa, sigui la que sigui ens depari a tots nous objectius i il·lusions", va exposar la companyia en un comunicat a les xarxes. "No us oblidaré mai a tants i tants clients que s'han convertit en molt coneguts i alguns en molt amics durant aquests anys. Gràcies a tots!", afegia. A més, l'empresa també ha agraït la feina feta als més de 100 treballadors que han passat per Nana durant aquests 28 anys.