Els càmpings gironins es promocionen a la televisió holandesa

El programa, d'uns 25 minuts, s'emetrà aquest cap de setmana

Gravació de la televisió holandesa al càmping Sènia Cala Gogó.

Gravació de la televisió holandesa al càmping Sènia Cala Gogó. / Associació de Càmpings de Girona

Redacció

Els càmpings de les comarques gironines intensifiquen la promoció per atraure turistes procedents dels Països Baixos. La productora del programa holandès especialitzat en el món del càmping, RTL Kampeert, es va desplaçar a mitjans de juliol a les comarques gironines per fer el rodatge d’un espai que promocionarà els càmpings gironins i la Costa Brava pel canal de televisió holandès RTL 4, el més vist del país, segons assegura l’Associació Càmpings de Girona. El programa, d’una durada d’uns 25 minuts, està previst que s’emeti el proper 12 de febrer.

L’escenari escollit per al rodatge del programa va ser el càmping Sènia Cala Gogó, de Sant Antoni de Calonge. L’equip de RTL Kampeert va estar fent entrevistes als responsables de l’establiment i també a famílies campistes holandeses que hi passaven les seves vacances. 

Els visitants estrangers suposen el 80% dels clients que passen les vacances als càmpings gironins i l'holandès, juntament amb l'alemany, és un dels principals clientes. En concret, representa més del 30% de l'ocupació dels establiments.

Gravació de la televisió holandesa al càmping Sènia Cala Gogó.

Gravació de la televisió holandesa al càmping Sènia Cala Gogó. / Associació de Càmpings de Girona

Recuperació definitiva

L'Associació Càmpings de Girona explica que el campista holandès "acostuma a passar les vacances en càmpings gironins sobretot al juliol, malgrat que cada vegada són més els sèniors procedents d'aquell país que també ho fan en temporada baixa. Es tracta d'un client fidel com també ho són, en general, els turistes estrangers".

Durant el 2022 els càmpings de la demarcació van recuperar bona part del turisme estranger que hi havia abans de la pandèmia i s'espera que aquesta temporada sigui la de la recuperació definitiva.

Per altra banda, l'Associació de Càmpings de Girona potenciarà enguany les campanyes de promoció digital a tot el Benelux a través dels portals web de les principals organitzacions del sector en aquella zona.