L'AENTEG obre el període de presentació de candidatures dels Premis E-TECH 2023

L'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona convoca un concurs per renovar la imatge corporativa dels guardons

Guardonats en els Premis E-TECH 2022

Guardonats en els Premis E-TECH 2022 / AENTEG

Redacció

L'AENTEG (Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona), patronal del sector tecnològic de les comarques gironines, dóna el tret de sortida a la dissetena edició dels Premis E-TECH, que reconeixeran els millors projectes, iniciatives, organitzacions i persones individuals dins l'àmbit de les noves tecnologies. La convocatòria pels premis restarà oberta des del dijous dia 18 de maig a la mitjanit, fins al 16 d'octubre

Per a l'edició d'enguany, l'organització ha decidit mantenir les mateixes categories en les quals es dividien els Premis l'any passat, que són: Premi BBVA E-TECH a la millor iniciativa en la digitalització de l'empresa, Premi E-TECH a la millor iniciativa en l'administració local,  Premi E-TECH a la millor gestió en llengua i comunicació en les TIC,  Premi E-TECH a la millor estratègia de màrqueting digital, Premi Hipra E-TECH internacional, Premi E-TECH a la trajectòria de l'empresa TIC, Premi Patronat EPS E-TECH al projecte tecnològic emergent i Premi al Referent E-TECH.

Premis E-TECH  2022

Premis E-TECH 2022 / AENTEG

Per formalitzar una candidatura, caldrà omplir el formulari que restarà obert i a disposició d'aquelles empreses, persones i entitats que es vulguin presentar en les set primeres categories (la vuitena i darrera, corresponent al Referent E-TECH, és decidida directament per la junta de l'entitat), i que es podrà trobar a la mateixa pàgina web dels Premis (www.premisetech.com).

La gala d'entrega d'aquests guardons se celebrarà el dilluns dia 20 de novembre a l'Auditori Josep Irla de la Generalitat a Girona. Aquest emplaçament ha acollit les edicions dels darrers anys, amb l'excepció del 2020, que es va celebrar al Centre Cultural de la Mercè sense públic.

Concurs per renovar el logotip

L'any passat, paral·lelament a la convocatòria dels Premis E-TECH, i a partir de l'octubre, també es va obrir una convocatòria per renovar la imatge corporativa dels guardons que, finalment, la junta directiva de l'AENTEG va acabar declarant deserta.

Enguany, es torna a obrir la mateixa convocatòria, però ja des de bon principi, coincidint amb l'obertura de la convocatòria dels mateixos guardons, i mantenint-la oberta fins al mateix 16 d'octubre. "L'esperit d'aquesta convocatòria continua essent el mateix, així com el premi en metàl·lic que l'acompanya: 1.000 €. Per guanyar-se'ls, caldrà que els candidats creïn un logotip i una petita guia d'ús, tal com detallen les bases específiques d'aquest concurs", detalla l'AENTEG.

"El concurs per a la renovació del logotip està pensat per impulsar petites agències i professionals individuals, o estudiants de disseny, ja que està previst que s'hi puguin presentar perfils no professionals", afegeixen.