Aquesta gamma de productes facilitarà la vida als restaurants gironins aquest estiu

Fruites González ofereix un estalvi de costos, temps i càrrega de treball amb els productes de 4a gamma

Gamma de productes de producció pròpia i diària de 4a gamma

Gamma de productes de producció pròpia i diària de 4a gamma / Cedida

Júlia Ferrer

La zona de la Costa Brava va registrar durant la Setmana Santa gairebé un ple en molts dels seus establiments, arribant al 90% de l’ocupació els dies festius. La temporada d’estiu és la més important pel sector, especialment per l’hostaleria, i tot sembla indicar que el litoral gironí viurà un estiu rècord que, probablement, superi les xifres prèvies a la pandèmia.

En els últims anys, però, ha estat difícil per a moltes empreses del sector completar les seves plantilles. Enguany, tot apunta que no serà diferent. La principal causa d’aquest dèficit és la manca de talent amb formació, segons advertien les escoles d’hostaleria. I, en aquest sentit, prepara-ho tot pel servei és una de les tasques que més temps ocupa als restaurants; netejar els productes o pelar i tallar les fruites i verdures només serien alguns exemples.

Actualment, al mercat existeixen algunes opcions que poden ser una solució. És el cas de Fruites González, una empresa gironina amb més de 30 anys d’experiència, líder de vendes en el sector Horeca de la Costa Brava, que té una gamma de productes de producció pròpia i diària de 4 ª gamma pel canal Horeca que permet estalviar costos (de personal, energètics i d'aigua), espai i temps, reduint la càrrega de treball.

Fruita i verdura tallada per l'hostaleria

Els productes de 4a Gamma, que l’empresa gironina és pionera en aquest terreny des de fa 30 anys, ofereix una solució al problema creixent de l’hostaleria. Elimina la necessitat de pelar, tallar, rentar i preparar aliments, per tant, genera un estalvi en rendiment de producte, temps i redueix la càrrega de treball. “El teu ajudant de cuina amb productes frescos i locals d’elaboració pròpia i diària”, expliquen.

A Fruites González disposen d’una àmplia selecció de productes en el seu catàleg com les amanides i microbrots elaborats amb fulles Km-0, sucs de fruita 100% naturals, patata, ceba, pebrot en diferents talls, gaspatxo i macedònia tallada per bufets i postres.

Fruita i verdura talles per l'hostaleria

Fruita i verdura tallades per l'hostaleria / Cedida

Quins avantatges ofereixen dels productes 4a gamma?

 Apostar pels productes de 4a gamma de Fruites González té alguns avantatges:

  1. Redueixen el temps de treball i de personal
  2. Reducció de costos. Estalvi d’aigua i electricitat
  3. Optimitzen l’espai a la cuina i neveres
  4. Es minimitza la manipulació del menjar
  5. Producte rendible al 100% (sense minva)

Productes locals per l’hostaleria

A més a més d'apostar per la innovació i la modernitat amb la 4a gamma, Fruites González disposa d’una selecció de productes de temporada frescos i de qualitat.

Productes frescos, locals i de Km-0

Productes frescos, locals i de Km-0 / Cedida

Entre el seu ventall d'articles podeu trobar referències gastronòmiques com productes asiàtics, fruites i polpa congelada, olis, espècies, fruits secs, olives, arrossos i conserves i productes per alta restauració amb una atenció i compra personalitzada per a cada client.

Des de Fruites Gonzalez desitgen una bona temporada d'estiu a tot el sector Horeca!

La pitjor collita de patates dels últims 25 anys a l'estat

Enguany, i a conseqüència de la mala situació climatològica generada per la manca de pluges i la séquia, la collita de patata serà la pitjor dels últims 25 anys. La seva grandària i qualitat es veuran afectades. Això suposarà un increment del preu que els hostalers han de tenir en compte a l'hora de fer els escandalls de les cartes.

Fruites González

Passatge Rutlla, 3, 17230 Palamós, Girona

972 31 51 26

comandes@fruitesgonzalez.cat