Noel, entre les 50 marques preferides pels consumidors a Espanya

Escala 13 posicions i es col·loca en el lloc número 33 del rànquing

Productes de la gamma Delizias de Noel

Productes de la gamma Delizias de Noel / Noel

Redacció

Els productes de Noel continuen guanyant protagonisme per als consumidors. La marca de xarcuteria es converteix en la segona que més creix dins del rànquing "Brand Footprint España 2023", elaborat per la consultora Kantar. En concret, Noel escala 13 posicions i es col·loca en el lloc número 33, enmig d’altres marques nacionals i internacionals de referència. L’informe analitza el grau de presència i preferència de les principals marques de gran consum a les llars espanyoles, tant d’alimentació i begudes, com de drogueria, higiene personal i neteja de la llar.

Seu de Noel al Pla de Begudà.

Seu de Noel al Pla de Begudà. / Noel

"En el cas de la nostra gamma Delizias, la innovació aplicada al producte i la dinamització del punt de venda han estat els ingredients estrella a l’hora de guanyar-se la confiança dels consumidors", assegura Maria Sánchez, directora corporativa de Màrqueting de Noel. "Un salt d’aquesta magnitud dins aquest rànquing avala la feina ben feta per totes les persones que formen part de la companyia", afegeix.

El rànquing l’encapçala Coca Cola, tant a Catalunya com al conjunt de l’Estat, i entre les marques catalanes o amb filial a Catalunya incloses en el top 50, també hi figuren Nestlé, Danone i Cola Cao, entre d’altres. Segons asseguren des de Kantar, les 50 marques més escollides d’Espanya arriben al 99,9% de les llars