Quickchef, l'empresa amb vinculació gironina que produeix més de 600.000 quilos de menjar

La companyia, que forma part de MedPlaya Management Services, arriba als 20 anys

Una persona se serveix menjar elaborat per Quickchef

Una persona se serveix menjar elaborat per Quickchef / Quickchef

Redacció

Quickchef, empresa de la indústria alimentària, arriba als 20 anys oferint productes de cinquena gamma, precuinats o semielaborats que es presenten envasats i estan a punt per ser consumits després d'un procés ràpid de regeneració. L'empresa forma part de MedPlaya Management Services, la companyia gironina de gestió hotelera.

Quickchef va ser fundada l'any 2003 i, actualment, produeix més de 600.000 quilos de menjar a l'any. La companyia s'ubica a Reus, on compta amb unes instal·lacions d'uns 3.600 metres quadrats.

Instal·lacions de Quickchef.

Instal·lacions de Quickchef. / Quickchef

Entre els seus productes de cinquena gamma, l'empresa elabora diversos plats com amanides, peces de carn cuita al buit, peix, salses o receptes tradicionals, entre d'altres. La cinquena gamma es caracteritza perquè l'aliment està preparat i a punt per ser consumit, no se li ha afegit cap conservant i manté les seves propietats originals, els nutrients i el gust. Per aconseguir-ho, s'utilitzen processos d'elaboració tradicional i alhora tècniques més modernes com la pasteurització i la cocció a baixa temperatura, detallen des de la companyia.

Anna Codina, consultora estratègica que treballa amb Quickchef, explica que "en el context actual, el sector de l'hostaleria es troba amb molts reptes per satisfer les demandes dels clients sense perdre competitivitat. La cinquena gamma i els avantatges que suposa a l'hora d'optimitzar costos, i les garanties de qualitat i seguretat que ofereix, és la solució perfecta per afrontar aquestes necessitats".

Menjar de Quickchef.

Menjar de Quickchef. / Quickchef

Actualment, Quickchef disposa d'una plantilla formada per 22 treballadors, una xifra que creix fins a les 31 persones durant la temporada alta. La previsió per aquest any és que produeixi 612.573 quilos de menjar. Serveix a Espanya i també a Portugal. Treballa amb diverses cadenes hoteleres, arribant a 108 punts directes durant l'any 2022, i també serveix a proveïdors.