Transgourmet Ibèrica, amb seu central a Vilamalla, ha invertit 2,2 milions d’euros en la reforma del seu GM Cash de Vinaròs (Castelló). Aquesta renovació respon al programa d’inversions estratègiques que la companyia està duent a terme als seus centres cash&carry des de 2020. Durant els primers nou mesos d’aquest any, Transgourmet ha completat la reforma integral d’un total de sis centres GM Cash-Gros Mercat: Santa Eulàlia (Eivissa); Sant Boi, Terrassa i Mataró (Barcelona); Girona, i aquest de Vinaròs. Aquest establiment té una superfície total de venda de 2.273 m².

Des de la companyia expliquen que el seu objectiu és «renovar per complet el concepte de cash&carry», adaptant els centres a «les necessitats més actuals» dels seus clients, els professionals de l’hostaleria i del comerç, «oferint-los més producte, major comoditat i un tracte més personalitzat». 

La firma, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb sis plataformes de distribució repartides per tot Espanya. La seva ensenya GM Cash-Gros Mercat comprèn 70 centres amb 26 gasolineres GM Oil. L’empresa també compta amb la seva línia de Retail, amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar.