15 de abril de 2019
15.04.2019
Diari de Girona

Ciutat imaginària construïda amb envasos

El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya a Girona exposa una maqueta realitzada per alumnat del Montessori sota la direcció de l'empresa DLand

15.04.2019 | 14:08
La maqueta enllestida, al Col·legi d'Arquitectes de Girona

La maqueta d'una ciutat imaginària construïda per alumnat de quart curs de primària de l'escola Montessori Palau es pot visitar a la sala d'exposicions del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) a Girona fins al 27 d'abril. La construcció s'ha feta sota la direcció i amb les peces de l'empresa de Sant Feliu de Guíxols DLandworld, sota la coordinació del COAC.

Setanta-cinc alumnes han participat en el taller educatiu «ImaginCity, fem ciutat, imaginem el futur», realitzat per DLandworld i que la setmana passada va enllestir la construcció. El projecte ImaginCity posa èmfasi en el procés de creació i aprenentatge a partir de l'experiència amb elements arquitectònics i també és una plataforma per a la impulsió d'estratègies sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.

Els infants han construït la maqueta d'una ciutat imaginària a partir d'envasos que s'havien de llençar: una ampolla de plàstic, un tetrabric, una llauna de refresc, una llauna de conserva. Aquests envasos es revesteixen amb teles DLand® Covers i en un instant es converteixen en les cases, els gratacels o els supermercats, que formen de la ciutat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook