La ciència tornarà a sortir al carrer el dissabte 4 de maig, en la sisena edició d'un certamen organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics del Servei Educatiu del Gironès que dona el protagonisme a l'alumnat de secundària. Ciència entre tots és el nom d'una fira que està oberta a tota la ciutadania, a l'alumnat de tots els nivells educatius, les seves famílies i docents.

La cèntrica plaça Pompeu Fabra, de Girona, així com la de l'Hospital i el passatge d'Arístides Maillol de la seu de la Generalitat, seran els escenaris de la mostra, que també coorganitzen La Caseta-Serveis Educatius de l'Ajuntament de Girona, l'Obra Social La Caixa, la Facultat de Pedagogia i Psicologia i l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona. En aquesta edició hi participen un miler d'alumnes, més de 200 professors i divulgadors que oferiran centenars d'experiments o conjunts d'experiències en una vuitantena de parades diferents.

A més de l'alumnat de secundària, també en seran part activa professors i estudiants universitaris, científics i divulgadors gironins i d'arreu de l'Estat.