El programa Sexus de l'ONG Associació Benestar i Desenvolupament (ABD) ha desenvolupat una pàgina web per promoure l'educació i la salut sexual, sobretot, entre la població adolescent i jove. Segons informa l'organització, aquesta pàgina fa un pas més per visibilitzar l'experiència i la intervenció del programa en l'àmbit de l'educació i la salut afectiva, sexual i reproductiva.

En concret, es difondrà material informatiu i de sensibilització amb l'objectiu de posar-ho a l'abast sobretot de joves i d'adolescents, així com d'entitats comunitàries i els equips professionals que estiguin interessats en la temàtica.

L'equip del programa treballa des d'un enfocament que respecti els drets i feminista que tingui en compte les diverses opcions, preferències sexuals, identitats i expressions de gènere, així com les diferents sexualitats, plaers i desitjos.

Des de Sexus aborden la sexualitat d'una forma integral i positiva -tal com remarquen- amb l'objectiu d'oferir informació objectiva, lliure de prejudicis morals, promovent l'autonomia i facilitant la presa de decisions.