18 de juny de 2019
18.06.2019
Diari de Girona

Educació seleccionarà 100 centres per a un programa d'innovació amb mòbils

Les escoles i els instituts interessats a participar en el nou pla poden presentar la sol·licitud fins al 7 de juliol

18.06.2019 | 00:13
Educació seleccionarà 100 centres per a un programa d'innovació amb mòbils

Els centres educatius que ho desitgin tenen temps fins al 7 de juliol per sol·licitar la seva participació en el programa d'innovació pedagògica mòbils.edu. Es tracta d'un pla pioner que aposta per integrar el valor educatiu de les tecnologies a l'aula i que, segons va informar Educació, el curs 2010-2010 podran realitzar cent escoles, instituts i instituts escola d'arreu del territori.

El programa té un doble objectiu: millorar la competència digital i contribuir a l'èxit educatiu de l'alumnat. La seva realització és voluntària i té una durada de tres anys. Inicialment, es posarà en marxa amb alumnat de 5è i 6è d'educació primària i 1r i 2n de secundària, amb l'objectiu de focalitzar i analitzar amb precisió el pla, per estendre-ho a la resta d'alumnes del centre a partir del tercer any d'aplicació.

Per participar-hi, el Departament requereix que el centre no hagi participat en un altre programa d'innovació. Educació prioritzarà els centres d'alta complexitat; que es prioritzin l'equitat, la cohesió social, la inclusió o la personalització de l'aprenentatge; l'equilibri territorial, la diversitat de centres o la col·laboració amb altres escoles o institucions. Una comissió de selecció escollirà els cent centres que s'implicaran en el programa mòbils.edu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook