03 de desembre de 2019
03.12.2019
Diari de Girona

Les classes magistrals sobre filosofia tornen amb un debat amb estudiants d'institut

La primera sessió se celebra el 5 de desembre a la biblitoeca Carles Rahola de Girona

02.12.2019 | 23:46
Les classes magistrals sobre filosofia tornen amb un debat amb estudiants d'institut

Les classes magistrals de filosofia que l'associació Filosofia, ara organitza a Girona es reprenen aquest dijous 5 de desembre a les 6 de la tarda, a l'auditori gran de la biblioteca Carles Rahola, amb una taula rodona en què cinc estudiants d'instituts diferents debatran sobre el tema Professions, parlem-ne: sentit i funció d'allò que farem. Els ponents seran Esther Fanyanàs, Genís Costa, Eva Alexandra Parera, Matías Díaz i Paula Rosa.

Ja al gener, el cicle de master class continuarà el dia 30 amb el professor de la UdG Joan Manuel del Pozo, que parlarà d' Ètica: reptes nous i de sempre.

El 27 de febrer serà el torn de l'assessor filosòfic de la sèrie de televisió Merlí, el professor Nemrod Carrasco de la Universitat de Barcelona (UB), qui tractarà de Què significa ser 'algú'? Mirada filosòfica sobre l'èxit i el fracàs.

Reflexions sobre la immortalitat i la identitat personal centrarà la sessió del 5 de març, a càrrec del professor de la UB Josep Macià.

El 30 d'abril, serà el torn de Francis García Collado, de la UdG, que reflexionarà sobre Fronteres filosòfiques de la democràcia representativa. Les sessions són gratuïtes però, per raons de capacitat, l'organització recomana que es faci una inscripció prèvia a través del web de l'associació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook