Les famílies d'alumnes del segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria podran fer la preinscripció entre el 23 de març i l'1 d'abril del 2020, segons va informar el Departament d'Educació. També es determina el període de matriculació del segon cicle d'educació infantil i dels ensenyaments obligatoris. Així, fins a 1r d'ESO, la matrícula es podrà fer del 16 al 22 de juny de 2020, i a partir de 2n, entre el 29 de juny i el 3 de juliol. Cal tenir en compte que l'avaluació extraordinària serà del 18 al 23 de juny. També s'avancen les dates aproximades de preinscripció per als ensenyaments postobligatoris de batxillerat i cicles formatius.

En el cas de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà, la preinscripció es farà durant la primera quinzena de maig. Pel que fa als cicles de grau superior, serà la segona quinzena.

La resta de dates de la preinscripció i matrícula d'aquests ensenyaments, així com els calendaris de la resta, es concretaran quan es faci pública la resolució que regula tot el procés.