17 de desembre de 2019
17.12.2019
Diari de Girona

Mercat d'experiències i habilitats solidari a l'Escola Oficial d'Idiomes

Estudiants, professors i personal d'administració i serveis fan una setmana de parades i activitats

17.12.2019 | 00:24
Una alumna davant dels quadres amb què va participar al mercat.

L'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) de Girona ha recollit més de 770 euros en un mercat d'habilitats i experiències a càrrec d'estudiants del centre, professorat i personal d'administració i serveis. La iniciativa, oberta a tothom, es va realitzar durant tota la setmana passada i es va tancar amb una recaptació que es donarà a La Marató de TV3.

Del 9 al 13 de gener, el vestíbul de l'Escola Oficial d'Idiomes, la sala d'actes i algunes de les aules es van omplir de parades on els seus responsables van mostrar quines són les seves habilitats. Altres activitats, com visites guiades, es van dur a terme en diferents espais de la ciutat.

Entre elles, n'hi havia de culinàries, com les que es van mostrar el dilluns 16 de desembre en una jornada gastronòmica final durant la qual encara es van recollir aportacions econòmiques; però també relacionades amb la creació d'objectes nadalencs, el reciclatge de pots, la pintura; o experiències relacionades amb la cura d'un hort, com plantar maduixeres, massatges a canvi d'un donatiu, cantar en un karaoke o oferir una representació nadalenca tradicional alemanya i austríaca anomenada «Krippenspiel».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook