14 de gener de 2020
14.01.2020

L'Institut Català Internacional per la Pau repta els estudiants a fer un hip-hop pacifista

El concurs està obert a joves de secundària o vinculats a centres o entitats juvenils

14.01.2020 | 00:22

L'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) tancarà el 30 de gener la convocatòria de la quarta edició del Concurs de Hip-hop per la pau, amb el qual vol «donar visibilitat al compromís i la creativitat dels joves en l'àmbit de la cultura de pau».

El concurs té dues modalitats, una per a l'alumnat de secundària obligatòria, formació professional o batxillerat, i una altra per a nois i noies de 12 a 15 anys vinculats a centres i entitats juvenils, culturals, cíviques o d'acció socioeducativa. En tots dos casos, per presentar-se al certamen cal formar un grup amb almenys tres persones, composar una peça de hip-hop amb versos de creació pròpia i fer una gravació en vídeo de la interpretació, que s'allargui un màxim de quatre minuts.

La lletra de les cançons ha d'estar relacionada amb la convivència en els espais urbans o escolars; la crítica de la violència; la denúncia de violacions de drets humans; la solidaritat amb persones atrapades o que fugen de conflictes armats; o el paper dels joves en la construcció de pau.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook