La pobresa centra una exposició organitzada per l'alumnat de segon curs del cicle formatiu de grau superior d'Integració social de l'escola Fedac Sant Narcís -situada al carrer Pare Coll de Girona- que estarà al vestíbul del centre, oberta a tothom, entre el 22 i el 29 de gener.

La mostra, que es pot visitar entre les vuit del matí i les vuit del vespre, s'emmarca dins el projecte educatiu de centre #avuixdemà2024 i el mòdul de «Context de la intervenció social». El seu objectiu és difondre el concepte de la pobresa i sensibilitzar la societat sobre aquest tema, tot reflexionant i qüestionant les diferents realitats que existeixen al nostre entorn.

El projecte ha nascut a partir del treball fet en el mòdul esmentat i de la motivació de l'alumnat, que s'ha pres la iniciativa com un repte i ha assumit diverses responsabilitats a dintre del grup classe. Els estudiants hi han treballat durant quatre mesos amb el propòsit d'obtenir el millor resultat i fer-lo arribar al major nombre possible de persones.

El muntatge s'estructura en cinc estacions que analitzen què és la pobresa, n'exposa els diferents tipus, tracta la inclusió social, els àmbits d'inclusió social i la figura de l'integrador en aquest camp.