04 de febrer de 2020
04.02.2020

El signe de la pau enregistrat per un dron i un pruner com a símbol pacifista

Activitats del Dia escolar de la pau i la no-violència a l'institut Santa Eugènia · L'associació Amics de la Unesco de Girona planta un arbre

03.02.2020 | 23:06
El signe de la pau enregistrat per un dron i un pruner com a símbol pacifista

A propòsit del Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP), l'alumnat d'ESO de l'institut Santa Eugènia de Girona va realitzar el signe de la pau al camp de futbol municipal adjunt al centre educatiu, una acció que es va enregistrar amb un dron gràcies al projecte tècnic del professor Jordi Cruset.

D'altra banda, alumnes de quart van llegir el manifest L'emergència climàtica i la Pau, de la Fundació per la Pau (FundiPau). Tot plegat va formar part d'una activitat col·laborativa emmarcada en una setmana de treball a l'aula, durant la qual els alumnes van reflexionar a partir de recerques, vídeos, murals i debats.

També amb motiu del Denip, el 30 de gener, l'associació Amics de la Unesco de Girona va plantar un pruner i va llegir poemes al Jardí de la Pau, del GEiEG, dintre de la catorzena edició de «Plantem la pau».

El mateix dia, l'escola La Salle de Girona va acollir la projecció de l'audiovisual La guerra vista pels nens i les nenes, produït pel Museu d'Història.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook