11 de febrer de 2020
11.02.2020

Nou programa educatiu digital d'Endesa per fomentar l'estalvi energètic

11.02.2020 | 00:02
La imatge del nou projecte adreçat a l'alumnat que cursa el cicle mitjà de primària.

La Fundació Endesa per fomentar l'estalvi energètic a les aules catalanes va posar en marxa, la setmana passada, un nou programa educatiu adreçat a l'alumnat de tercer i quart curs de primària: Endesa Educa Digital, que es realitza des d'una plataforma en línia i gratuïta. L'objectiu és, amb el temps, arribar a més estudiants d'altres nivells educatius.

Els participants en el projecte treballaran diversos conceptes relacionats amb el món de l'energia, que van des de la generació d'electricitat –a partir de diverses fonts d'energia– fins als diversos usos que podem donar-li quan arriba a les llars, passant per la mobilitat elèctrica en una ciutat intel·ligent.

Abans de la seva implementació a l'aula, però, cada docent tindrà accés a una formació prèvia mitjançant vídeos tutorials on s'explicarà de forma clara i amena com es pot treballar amb els i les alumnes aquesta aventura energètica, a més de rebre un lot de materials.

D'altra banda, des d'Endesa Educa també es donarà suport tècnic i posteriorment es farà arribar al professorat una acreditació que els homologarà com a formadors del programa.

La plataforma digital ofereix una sèrie de vídeos per engrescar l'alumnat, en els quals s'explica que un grup de superherois energètics, anomenats Energy Corps, han vingut a la Terra per ajudar els seus habitants a fer un bon ús de l'energia i per això demanen ajuda a les aules dels centres escolars. Per ajudar aquests Energy Corps, els infants hauran de superar una sèrie de reptes energètics i aconseguir ser membres d'aquesta força energètica que vigila el bon ús de l'energia al llarg de tota la galàxia. Un cop s'arribi a la missió final, hi haurà un concurs interescolar amb un premi molt especial per a qui guanyi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook