03 de març de 2020
03.03.2020

El cinema protagonitza les jornades culturals de l'escola L'Entorn, de Porqueres

Els alumnes escullen el tema a través d'un procés cooperatiu i participen en les activitats barrejats per nivells educatius

03.03.2020 | 00:02
Alumnes participant en la gravació d'una pel·lícula.

«Llums, càmera, acció!» és com l'escola L'Entorn, de Porqueres, ha anomenat les jornades culturals que la setmana passada va dedicar al món del cinema. De dimarts a divendres, l'alumnat va participar en sessions i tallers de diferents tipus relacionats amb l'activitat cinematogràfica, que es van tancar amb la projecció d'una pel·lícula elaborada per l'alumnat.

Un procés cooperatiu en què van participar tots els escolars va ser el mecanisme per escollir el tema de les jornades culturals, durant les quals es va treballar amb grups d'alumnes de diferents nivells; és a dir, des del primer curs d'educació infantil, P3, fins a sisè de primària.

El director de L'Entorn, Josep Galceran, va destacar que «es tracta d'un projecte global que parteix dels interessos de l'alumnat, amb la participació de tota la comunitat educativa». Alhora, Galceran va detallar que els objectius principals de les jornades eren «interaccionar i treballar de manera cooperativa, participant activament i ajudant-se els uns als altres», d'una banda, i «conèixer i dissenyar aspectes relacionats amb el món del cinema a través de tallers i activitats multidisciplinàries per aconseguir realitzar una breu filmació cinematogràfica», de l'altra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook