16 de abril de 2020
16.04.2020
Diari de Girona
CONCURS TOT ANIRÀ BÉ

Mira els dibuixos dels nens i nenes que ja s'han sumat a la iniciativa «Tot anirà bé»

Diari de Girona, amb el suport de Mircat · Centre de Nutrició Animal, han obert una plataforma per tal que els nens i nenes de les comarques gironines enviïn una foto del seu arc de Sant Martí

16.04.2020 | 09:16
Mira els dibuixos dels nens i nenes que ja s'han sumat a la iniciativa «Tot anirà bé»

Més d'una trentena de nens i nenes de les comarques gironines ja s'han sumat a la inciativa "Tot anirà bé" i han enviat el seu dibuix, amb un arc de Sant Martí, a la plataforma que Diari de Girona ha posat en marxa amb el suport de Mircat · Centre de Nutrició Animal.

Davant la situació excepcional de confinament pel coronavirus, milers d'infants s'han de quedar a casa sense poder sortir, i d'aquí que sorgís el moviment "Tot anirà bé". A Diari de Girona el concurs està tenint molt bona acceptació i és una oportunitat perquè els infants puguin passar una bona estona i transmetre el seu missatge d'esperança a través d'un dibuix que poden penjar a la finestra o al balcó.

Aquests són els dibuixos que hem rebut fins ara. Hi ha temps per participar-hi fins al 30 d'abril. Animeu-vos! És molt fàcil! Ho podeu fer des d' aquí.

Regals per als participants

Entre tots els que envieu els vostres dibuixos, s'atorgarà un premi: un val regal de 100 euros per bescanviar a  Eurekakids.

Galeria de fotos


Compartir a Twitter
Compartir a Facebook