L'estiu és per a molts escolars el moment de descansar i gaudir d'estones de relax, però això no està renyit del tot en què es pugui continuar l'aprenentatge o perfeccionament, per exemple, d'un idioma. L'època estival és també el moment de gaudir de l'aire lliure practicant per exemple jocs o esports diversos. Si a més, el que es busca és fer-ho tot plegat expressant-se en anglès aquesta és la teva oportunitat pels teus fills i filles.

English summer camp a Les Alzines

Del 28 de juny al 30 de juliol, Les Alzines de Girona ofereix curs d'estiu adreçat des de maternal fins a les alumnes de 1r d'ESO. A Palau i en un entorn envoltat de natura, el centre escolar vol convertir les seves instal·lacions -tenint en compte sempre totes les mesures sanitàries- en un escenari en què els participants del curs siguin creatius, artistes i esportistes€ mentre s'expressen en anglès.

Però no només això! També hi haurà jocs, piscina, esport i algunes excursions. I després dels diferents confinaments que hem patit, és molt important poder-se moure a l'aire lliure!

Família i escola els acompanyem en el seu creixement.

Per a més informació consultar aquí els fulletons de maternal, llar 1 i llar2 i el de P3 fins a 1r d'ESO o bé trucar a l'escola al 972 98 06 06.

Per inscripcions cal omplir la butlleta de maternal, llar 1 i llar 2 o la de P3 fins a 1r d'ESO.

Vídeo-resum del curs d'estiu del 2019.

.

Casal d'estiu Summer School del Saint George's School

Saint George's School ofereix el casal d'estiu Summer School del 28 de juny al 23 de juliol en horari de 9h a 17h. Es tracta d'una activitat adreçada a tots els alumnes de l'escola però oberta també a nens i nenes d'altres centres educatius. La proposta que presenta té com a eix vertebrador la immersió lingüística en anglès. Totes les activitats es fan en aquesta llengua i estan programades i dirigides pel professorat del Saint George's. L'objectiu d'aquest casal és oferir als infants un entorn d'aprenentatge funcional de l'anglès a partir del desenvolupament d'activitats diverses basades en els projectes relacionats amb la temàtica del Summer School. Proposen als participants activitats educatives, adequades a la seva edat i al seu nivell d'anglès, les quals es combinen amb propostes esportives i lúdiques. A més, cada divendres se celebrarà l'anomenat Special Day amb moltes sorpreses!

Més informació aquí.

.

English summer camp al Mas Llop de Caldes de Malavella

En dos torns, del 27 de juny al 10 de juliol i de l'11 al 24 de juliol el Mas Llop de Caldes de Malavella acull l'english summer camp 2001 on els participants podran practicar l'anglès i a la vegada prendre part en diversos esports i activitats d'aventura. El campus està dirigit pel col·legi Saint George's School i està adreçat especialment a nens i nenes amb edats compreses entre els 6 i 12 anys. Es tracta d'un autèntic campus d'estiu on es pot portar a terme a la vegada l'aprenentatge i perfeccionament de la llengua anglesa i divertir-se amb la pràctica esportiva. La casa de colònies de Mas Llop disposa de diverses instal·lacions per a realitzar múltiples activitats com paddle surf, tennis o futbol, entre molts altres. Per tal de presentar i donar a conèixer més detalls el proper dia 15 de maig, de 10.30h a 13.30h se celebrarà una jornada de portes obertes. Es requereix confirmar assistència trucant al 972480207 o enviant un correu a info@masllop.es

Més informació i inscripcions aquí.