D'aquí a uns dies tindran lloc els exàmens d’accés a la Universitat d’aquest any, encara condicionats per la pandèmia del coronavirus.

Són en total 26 assignatures a les PAU i cada un amb dues opcions -sis exàmens per materials. I els horaris previstos per a la prova seran els següents:

Els exàmens començaran a les nou del matí, un cop els responsables hagin comprovat les dades de l'alumnat. La primera prova serà la de Llengua Castellana. Després, en funció de la modalitat que els estudiants hagin cursat, faran els exàmens de Ciències de la terra i del medi ambient, Fonaments de les arts i Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials. A la tarda, serà el torn d’Anàlisi musical, Història de l’art i Física.

Dimecres al matí s’iniciarà amb Llengua i Literatura Catalana, i seguidament Llengua estrangera.. A la tarda, es faran els exàmens de Electrotècnia, Economia de l’empresa i Literatura Catalana.

El dijous, serà el torn d’Història a primera hora del matí i, abans del descans per dinar, hi haurà també les de Dibuix Artístic, Llatí i Matemàtiques.

L’última jornada, el divendres, serà la més curta. A primera hora hi haurà els examens de Química, Disseny i Geografia i després del descans per esmorzar, Biologia, Cultura Audiovisual, Grec i Tecnologia industrial.

Els alumnes disposen de 90 minuts per fer cada un dels exàmens de la selectivitat 2021.

Les notes sortiran publicades per Internet i s'hi podrà accedir a través del portal accesuniversitat.gencat.cat. A partir d'aleshores, s'obrirà un termini de tres dies per sol·licitar revisions i fer reclamacions.

Tribunal especial i d'incidències: Dimarts 15, dimecres 16, dijous 17 i divendres 18 de juny.

Resultats de la prova: Divendres 25 de juny.

Sol·licitud revisió exàmens: Del divendres 25 al dilluns 28 de juny.

Resultats revisió exàmens: Dimecres 7 de juliol.

Sol·licitud veure els exàmens: Del dimecres 7 al dilluns 12 de juliol.