L'últim informe publicat per Spring Professional, consultora del grup Adecco, recull quines són les titulacions més demandades dins del mercat laboral. Després de finalitzar la selectivitat, un dels criteris més habituals entre els estudiants a l'hora de decidir quin grau universitari volen cursar és la sortida laboral que té cada carrera.

Administració i Direcció d'Empreses

La titulació d'ADE encapçala la llista dels graus més sol·licitats a l'hora de seleccionar nou personal. Segons dades de l'informe publicat per Adecco, l'11,3% sobre l'oferta total d'ocupació per a titulats universitaris correspon a aquesta carrera, la nota de tall de la qual és de les més baixes. Així mateix, aproximadament una de cada deu vacants se centra en aquests perfils professionals.

Infermeria

El grau d'Infermeria també és un títol molt freqüent entre els perfils que es busquen dins del mercat laboral. De l'oferta total d'ocupació per a titulats universitaris, un 6,9% correspon a llicenciats en aquest àmbit.

Medicina i Biomedicina

El podi de les carreres amb més sortida laboral el completen aquests altres dos títols relacionats amb el sector sanitari: Medicina i Biomedicina. El 5,2% de l'oferta d'ocupació total per a persones graduades correspon a perfils de metges i biomèdics.

Enginyeria Industrial

D'entre totes les enginyeries, aquella amb un major grau d'ocupabilitat és la carrera d'Enginyeria Industrial. Amb un percentatge similar al de Medicina i Biomedicina, el 5,1% de l'oferta total d'ocupació per als estudiants que finalitzen la seva formació universitària correspon a aquesta titulació.

Relacions Laborals, i Recursos Humans

El grau de Relacions Laborals i Recursos Humans tanca la llista de titulacions més buscades dins del mercat laboral. El percentatge d'ocupabilitat d'aquest sector s'ha incrementat en els últims anys, aconseguint un 4,1% de l'oferta total de treballs per a titulats universitaris.