Ningú vol estudiar aquest grau universitari però trobaràs feina segura

És un grau universitari que va tenir alta demanda durant els anys 90

Ningú vol estudiar aquest grau universitari però trobaràs feina segura

Ningú vol estudiar aquest grau universitari però trobaràs feina segura / Pixabay

S'acosta el moment d'escollir carrera universitària, però els dubtes afloren aquells estudiants que volen estudiar un grau que els garanteixi trobar una feina a posteriori. Si bé això no es pot saber del tot, és cert que hi ha carreres amb més taxes d'ocupabilitat que d'altres.

I una és també un grau universitari injuriat pels joves d'avui dia, quan als anys 80 i 90 era una de les opcions preferides. Parlem de l'Enginyeria Agrònoma.

Enginyeria agrònoma, el grau universitari amb un 100% d'ocupabilitat

Rosario Haro, subdirectora d'Ordenació Acadèmica de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrònoma de la Universitat Politècnica de Madrid, ha parlat amb ABC sobre aquests estudis. Per a Haro, Enginyeria Agrònoma és "la gran desconeguda de les biotecnologies" i el gran problema a què s'enfronta el grau és que els estudiants que han de triar carrera no han estat ben informats de la seva importància i sortides professionals.

Al llarg dels darrers anys, s'ha detectat un descens en el nombre de matriculacions, però la veritat és que gairebé tots els estudiants que acaben el grau ho fan amb una feina sota el braç. Si et toca triar carrera i estàs interessat en la branca de biotecnologia, és probable que trobis aquí una opció interessant i amb moltes possibilitats.