La cap de llista del PP per Girona, Concepció Veray, ha fet campanya aquest dissabte a Figueres acompanyada pel vicesecretari del PP, Javier Arenas, el coordinador general del PPC, Xavier Garcia Albiol, i el president provincial Enric Millo. Veray ha assegurat que «davant de les declaracions d'altres líders polítics de Girona que només volen destruir derogant reformes» el que proposa el PPC és «seguir construint».

«L'únic partit que té un projecte sòlid i de futur és el PP, també a les comarques gironines», ha afirmat la cap de llista que ha instat els gironins «que defensen la creació d'ocupació, que estiguin a favor de treball, la unitat i la convivència» a concentrar el seu vot en els populars. Arenas també ha fet una crida al vot útil per aconseguir que la candidata per Girona recuperi l'escó que va perdre el 20-D.

«Durant quatre anys hem fet moltes reformes i hem demanat sacrificis, que ens han portat a capgirar la situació i a poder parlar avui de recuperació econòmica», ha afirmat Veray que defensa que cal continuar treballant en aquesta mateixa línia durant els pròxims quatre anys i això només passarà, afegeix, si «el Partit Popular Mariano Rajoy segueixen liderant el govern d'Espanya».

«L'únic partit que té un projecte sòlid de futur és el PP, també a les comarques gironines. Per això el 26 de juny cal que tots els gironins que estan a favor del treball, de la creació de l'ocupació, de la unitat i de la convivència concentrin el seu vot en aquella opció política que representa a qui governarà Espanya», ha conclòs Veray.

El vicesecretari general del PP, Javier Arenas, ha apel·lat al vot útil per aconseguir que el 26-J Veray torni a ser diputada i recuperi l'escó perdut el 20-D. «En aquests moments, el més probable és que Rajoy torni a ser el president d'Espanya, i seria molt important la presència parlamentària de Girona en aquest nou govern», ha afirmat. Arenas defensa que «el PP és, més que mai, el vot útil per a l'ocupació, la moderació, la cohesió i la concòrdia».

«Estem convençuts que tant a Girona com a Catalunya i a conjunt d'Espanya millorarem els resultats del 20 de desembre», ha assegurat el vicesecretari popular.