«No tingueu por», va demanar Mas per començar el míting a Tarragona. El número 4 de Junts pel Sí a les eleccions catalanes va avisar que els «adversaris estan intentant inocular el virus de la por, crear tot tipus d'incerteses, d'amenaces, de temors», i va reclamar «treure's de sobre» tot això i votar el 27-S, perquè aquells que amenacen «no podran aturar la voluntat del poble de Catalunya i les seves ànsies de democràcia i de llibertat». «No caiguem en aquest parany que ens volen posar», va dir.

Mas, que va assegurar que entén que hi hagi gent amb dubtes, va defensar que el preu que té quedar-se com ara és molt alt, més que les incerteses que es poden plantejar, i per això ha cridat a «plantar cara» com milers de catalans van fer el passat 9-N, quan Catalunya «va posar les urnes i més de dos milions de persones que no tenien por van anar a votar i van donar un gran exemple».

Però a més de demanar el vot independentista, va cridar també a concentrar-lo en Junts pel Sí, perquè l'èxit només serà possible, si la seva candidatura a les eleccions catalanes treu una «majoria molt clara, que es llegeixi a tot arreu, sobretot a Madrid, també a Brussel·les».