El cap de cartell de la CUP per Tarragona per a les eleccions catalanes, Sergi Saladié, va exigir que es «paralitzi immediatament el pla director urbanístic» per construir el macro complex de Barcelona World, que es preveu construir en els termes municipals de Salou i Vila-seca. «És un escàndol que en plena campanya electoral continuïn els tràmits del projecte», va assegurar Saladié, qui va afegir que en el si de Junts pel Sí «no es posen d'acord» sobre el tema.

Saladié va visitar els terrenys en els quals es vol construir el macro projecte urbanístic, que inclou casinos, hotels i habitatges, i que està situat entre Port Aventura i les indústries petroquímiques tarragonines.

El cap de cartell de Junts pel Sí, Raül Romeva, va assegurar en un acte de la present campanya electoral que Barcelona World es paralitzaria durant els 18 mesos que la seva formació preveu que durarà el full de ruta cap a una hipotètica independència. Les intencions de Romeva no han estat corroborades pels seus socis de candidatura de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), que han impulsat el projecte.