El candidat del PP a Girona, Enric Millo, va participar ahir a Calonge en un acte organitzat per les Noves Generacions on es va reforestar una zona afectada per incendis al 2014 amb alzines que, segons el popular, simbolitzen un «arbre fort» i que «aspira a fer-se gran» com ells esperen que passi amb Catalunya. «Plantant cara al separatisme, la crisi i l'atur plantem amb convicció el nostre futur de llibertat, concòrdia i recuperació», va afegir.

El candidat va afirmar que «avui estem vivint la falsa prèdica d'una falsa revolució per part d'aquells que fa anys que governen Catalunya i que han protagonitzat capítols d'autèntica vergonya per la història d'aquesta comunitat autònoma, que han donat l'esquena a les persones, que no s'han preocupat del seu futur, ni de la sanitat ni de l'educació».

Per això, va insistir, amb l'acte d'ahir pretenien simbolitzar que «no volem una Catalunya cremada, volem una Catalunya verda, oberta, de tothom sense exclusió» tot plantant cara «a aquells que ens volen dividir».