26 de setembre de 2015
26.09.2015

Cospedal demana votar massivament contra els 1,6 milions de «separatistes»

La secretària General diu que Mas no explica la veritat sobre què passarà i que «no són majoria» encara que els vulguin «tapar la boca»

26.09.2015 | 07:22
M.ª Dolores de Cospedal durant la seva intervenció d´ahir.

La secretària general del PP, M.ª Dolores de Cospedal, va demanar ahir que els contraris al procés «secessionista» de Mas votin massivament diumenge per combatre els 1,6 milions que «sabem que són els que no volen que els catalans siguin espanyols». «Ho sabem perquè són els que surten al carrer, perquè criden, perquè volen imposar-se, perquè ens volen tapar la boca, perquè diuen que són Catalunya. Però no és veritat, no són majoria», va insistir Cospedal en el seu discurs en l'acte organitzat a la Casa Cultural d'Andalusia de Figueres. La van acompanyar la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, i el candidat gironí, Enric Millo.
«Jo sé que hi ha 5,5 milions de persones a Catalunya amb dret a vot, des 7,5 que viuen a Catalunya. Jo demano a totes les homes i dones que vagin a votar perquè sabeu que els que volen aixecar fronteres, aquesta aniran tots a votar i també hem d'anar a votar els que no volen que els treguin el seu dret a sentir-se catalans i espanyols», va assegurar Cospedal. La secretària general, a més, va acusar a Mas i, per extensió a la candidatura de Junts pel Sí d'«inocular mentides» i no explicar les veritables conseqüències d'una hipotètica independència. En aquest sentit, Cospedal va afirmar que el president ho ha fet per amagar que és un mal governant. Per Cospedal, el PP és l'únic partit que garanteix la «defensa de la unitat d'Espanya« i de la «catalanitat d'Espanya».«El vot útil del dia 27 està al PP i això és el que heu d'explicar», va dir, tot assegurant que tant el PSC com Ciutadans són formacions que juguem amb «l'ambigüetat». També van defensar aquests arguments Camacho i Millo. La presidenta del PP va dir que la obligació del seu partit és explicar les conseqüències de la independència i que no són ells els que fan campanya de la por sinó «que els que tenen por són els de Junts pel Sí, temen que se sàpiga la veritat perquè l'únic que volen és mantenir-se al poder». Cama?cho també els va acusar de no tenir programa i també va defensar que «hi ha una majoria silenciosa» que ha de permetre un govern no independentista que «lideri el PP». Per la seva banda, el candidat va acusar als que «ara s'amaguen a la llista de Junts pel Sí» d'haver estat malgastant «els diners públics donant l'esquena als catalans, ?oblidant-se dels serveis públics i gastant en l'objectiu independentista». Per això, va animar els assistents a aprofitar la jornada de reflexió d'avui per convèncer als indecisos que la opció del PP és la millor per defensar una Espanya unida.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook