27 de setembre de 2015
27.09.2015

«Tenim mandat democràtic i no hi ha alternativa, el dic s'ha trencat»

Segons el cap de llista de Junts pel Sí, "hem tingut una campanya hostil per part del bloc del 'no', carregada de mentides"

27.09.2015 | 23:07
«Tenim mandat democràtic i no hi ha alternativa, el dic s'ha trencat»

El cap de llista de Junts pel Sí, Raül Romeva, ha afirmat avui després de conèixer els resultats de les eleccions catalanes que l'independentisme hi ha obtingut "el mandat democràtic que volíem", pel que "no hi ha alternativa, el dic s'ha trencat".

Romeva ha pres la paraula després dels altres dos líders de la coalició, Oriol Junqueras i Artur Mas, a la plaça situada al costat del centre cultural del Born de Barcelona, per celebrar l'àmplia victòria de la seva candidatura que, això no obstant, no aconsegueix la majoria absoluta.

"La gent -ha destacat- té dret que se l'escolti, i avui ha parlat, ha guanyat el 'sí' i hem obtingut un mandat democràtic, ningú pot dir que no tinguem ara la legitimitat per fer tot el que hem previst" a fi de construir un nou Estat.

Segons Raül Romeva, "hem tingut una campanya hostil per part del bloc del 'no', carregada de mentides, però la gent ha sortit a votar conscient que tenim una oportunitat històrica".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook