28 de setembre de 2015
28.09.2015

Duran i Lleida posa el càrrec a disposició del Consell Nacional

El líder de la formació diu que ha de ser el partit el que valori la seva continuïtat després dels resultats

28.09.2015 | 08:32
Duran i Lleida a la compareixença.

El líder d'Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran i Lleida,va anunciar ahir durant la valoració dels resultats electorals que posava a disposició del partit el seu càrrec després que els democratacristians s'hagin quedat sense representació al Parlament.

"No només no hem guanyat, no hem aconseguit el resultat que desitjàvem ni que esperaven. No ens ha anat bé. Hem perdut", va assegurar davant de la premsa. Per això, va dir que es veia amb la obligació moral i política de posar el càrrec a disposició del partit, de la militància. "El Consell és el màxim òrgan que representa al partit i és allà on explicaré com han anat les coses, crec que havia de prendre aquesta decisió. Estic covençut que la gran majoria compartirà les meves reflexions però tinc la obligació de fer això", va insistir.

D'altra banda i malgrat la situació, va celebrar l'alta participació. "Un partit democràtic com el nostre no pot fer més que celebrar que els ciutadans acudeixin a les urnes. Gràcies a totes les persones que ho han fet possible", va dir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook