Junts pel Sí també es va imposar a Barcelona, Tarragona i Lleida, tot i que amb menys representants dels que fins ara tenien CiU i ERC per separat. Ciutadans va aconseguir ser, per primera vegada, segona força a totes les demarcacions.

Els 32 diputats que Junts pel Sí va aconseguir a Barcelona són sis menys dels que fins ara tenien CiU i ERC per separat (26 i 12, respectivament). Tot i això, van imposar-se amb el 36% del vots. La gran victòria de la nit, però, va ser per a Ciutadans, que va duplicar el nombre de suports obtinguts i va passar de 8 a 17 diputats, per convertir-se en segona força. El PSC, per la seva banda, va perdre dos representants, tot passant de 14 a 12 diputats, mentre que Catalunya sí que es pot va empitjorar els resultats que havia obtingut ICV-EUiA ara fa tres anys, tot perdent un representant. El PP també va patir un sever correctiu, tot caient de dotze a vuit diputats. La CUP, en canvi, va ser un dels altres triomfadors de la nit, ja que els tres diputats que tenia fins ara es van convertir en set. Unió, en canvi, es va quedar molt lluny d'obtenir representació, ja que només va aconseguir poc més del 2% dels sufragis.

A Lleida, Junts pel Sí va aconseguir una incontestable victòria: 10 diputats, a una distància sideral de Ciutadans (2), CUP, PSC i PP (1 cadascun). De tota manera, els deu de Junts pel Sí van ser un ?menys dels que fins ara sumaven CiU i ERC per separat (8 i 3, respectivament). Els altres vencedors de la nit lleidatana van ser Ciutadans, que de zero representants va passar a dos, i la CUP, que estrena diputat per Lleida. El PP, en canvi, va perdre un dels dos representants que tenia, mentre que el PSC va mantenir el seu.

A Tarragona, Junts pel Sí es va imposar amb nou diputats, un menys que la suma de CiU i ERC durant aquesta legislatura (7 i 3, respectivament). El segon lloc va ser per a Ciutadans, que va aconseguir fins a quatre representants, mentre que actualment només en tenia un. El PSC, en canvi, va perdre un dels seus diputats, tot passant de 3 a 2, i el PP va patir la davallada més important de la nit: dels tres representants que tenia, només n'ha pogut mantenir un. La CUP, en canvi, va aconseguir per primer cop un diputat per Tarragona, mentre que Catalunya sí que es pot va aconseguir mantenir el representant que tenia ICV.