El número 4 de Junts pel Sí a Girona, Roger Torrent va titllar «d'excel·lents» els resultats a les eleccions catalanes i assegura que ho són especialment a les comarques de Girona. I és que els 11 diputats obtinguts per la coalició independentista han suposat aconseguir el «millor percentatge de vots de totes les demarcacions i això en un context amb una gran participació. En algun lloc ha superat el 80%». En la seva opinió, les eleccions del 27S s'han viscut com a plebiscitaris.

A més, segons el candidat de Junts Pel Sí, Roger Torrent, els resultats de les eleccions catalanes «ens avalen per seguir amb el full de ruta amb el que ens havíem presentat i el camí que havíem anunciat si teníem una majoria tiraríem endavant».

Prop de 400 vots separen Junts pel Sí de tenir un altre diputat i com que encara no hi ha el vot estranger computat hi hauria la possibilitat que a la circumscripció de Girona hi pogués haver encara una sorpresa i el que té Catalunya sí que es Pot anés a mans de JxSí. A parer de Torrent això de moment no el preocupa i recorda que el vot dels catalans a l'estranger s'han trobat amb «molts entrebancs a l'hora de votar».

Finalment, preguntat sobre si Mas ha de fer un pas enrere si la CUP així li ho demana per governar. Assegura que el candidat de JxSí és Mas i que «així és com ho vam explicar als ciutadans. En tot cas veurem els propers dies el plantejament de la CUP, com van les negociacions i converses. e.b. girona