El candidat de Cs a les eleccions previstes per al 14 de febrer, Carlos Carrizosa, ha anunciat aquest dimecres que el seu partit farà una campanya "100% digital" per l'actual situació de pandèmia de covid-19. "Farem els nostres actes per 'streaming' i la gent que vulgui veure'ls ho hauran de fer per les xarxes socials i també pels mitjans de comunicació", ha avançat en una roda de premsa a Vilanova i la Geltrú.

Després que la consellera de Presidència en funcions, Meritxell Budó, digués ahir dimarts que el Govern permetrà saltar-se el confinament municipal per anar a actes electorals, Carrizosa ha desaconsellat celebrar mítings i ha explicat que Cs no en farà. "La salut es preserva molt millor si no fem mítings", ha argumentat.

Per això ha explicat que demà dijous Cs plantejarà a la taula de partits amb el Govern per al 14-F que "si algú vol anar a un míting no ho faci fora del seu municipi". "Que cadascú se circumscrigui al seu municipi sense traslladar-se d'un a l'altre per motius polítics", ha resumit.