La candidata d'ERC per Girona, Teresa Jordà, va dir ahir des de Puig de les Basses, on va anar a rebre l'exconsellera Dolors Bassa, que «només l'amnistia farà justícia i només la força de la gent ho farà possible». «La nostra força està a les urnes i saben que allà és on sempre els derrotem. Per això, i malgrat que ens imposin en plena pandèmia unes eleccions per la via judicia, és imprescindible que sortim i els derrotem sortint a votar de forma massiva», va afegir.

Jordà creu que és una «crueltat i una barbaritat que tinguem persones tancades a la presó per només pensar el que pensen». «I ara haurem d'estar pendents a veure quan la Fiscalia ho torna a afinar per tancar-los de nou entre quatre parets», va afegir.

«Temen una victòria d'ERC»

«A Madrid temen la victòria d'Esquerra Republicana perquè saben que si guanyem els tornarem a fer seure per buscar una solució al conflicte que ha de passar per l'amnistia i pel dret a l'autodeterminació», va assenyalar la cap de llista gironina, que va concloure: «També saben que la nostra paciència no és infinita i que si no reaccionen, ho tornarem a fer i guanyarem».