Els Mossos d'Esquadra van detenir una persona per fer llançaments de pedres i altres objectes contra la línia policial en l'acte de Vox a Olot i en va denunciar una altra per falta respecte a agents de l'autoritat.

El partit d'ultradeta va organitzar ahir una convocatòria de premsa a la plaça de l'Ajuntament del municipi amb la participació del secretari general de la formació, Javier Ortega Smith. També l'acompanyavava el cap de llista per Girona Alberto Tarradas. Segons apunten diversos mitjans, unes 200 persones contràries a Vox es van congregar a l'entorn de la plaça per intentar evitar l'acte però un fort desplegament policial amb BRIMO, ARRO, policia nacional i local ho va impedit.

Un cop finalitzades les intervencions dels líders de la formació, els Mossos van posar en marxa un dispositiu per dispersar el manifestants. L'ambient es va escalfar i alguns van començar a llençar-los pedres, ous i altres objectes.

Els Mossos van avançar posicions per dispersar els congregats i van donar alguns cops de porra. Alguns dels congregats van aconseguir tornar a avançar i van tornar a llençar objectes. Aleshores, els efectius policials van llençar projectils de foam.