Dos joves han estat detinguts aquest matí al municipi tarragoní de Castellvell del Camp (Baix Camp) per negar-se a posar-se la mascareta per votar al seu col·legi electoral, requeriment que li ha fet la policia i pel qual s'han enfrontat a dos agents dels Mossos, als qui han ferit lleument.

Fonts de la policia catalana han informat a EFE que el succés ha tingut lloc quan els dos homes, de 24 anys i veïns de Castellvell, es dirigien pel carrer Pompeu Fabra de la localitat a votar al col·legi electoral habilitat al centre de dia del municipi.

Els agents de la patrulla destinada a aquest col·legi els han requerit reiteradament perquè es posessin la mascareta abans d'accedir a la seva mesa, al que s'han negat.

Posteriorment, els joves han agredit físicament els agents, els qui han sofert esgarrapades, segons les mateixes fonts.

Com a conseqüència d'això, els dos homes han estat detinguts com a presumptes autors d'un delicte de desobediència greu i un altre d'atemptat a agents de l'autoritat.

Els joves han estat traslladats a la comissaria dels Mossos de Reus, on presten declaració en aquests moments abans de passar a disposició judicial.

· Consulta els resultats de les eleccions a Catalunya