Diaridegirona.cat oferirà avui una cobertura informativa especial amb motiu de les eleccions catalanes. Els nostres redactors preveuen un ampli seguiment de l'actualitat d'aquesta cita amb les urnes, a les quals estan convocats més de mig milió de gironins i més de cinc milions de catalans.

Segueix la jornada en directe AQUÍ

Des de primera oferirem des de la nostra web les principals incidències dels comicis. En aquesta ocasió, farem un seguiment especial de la constitució de les meses electorals, ja que milers de persones que han estat escollides per ser vocals o presidents de mesa han presentat al·legacions.

També estarem atents a les dades de participació en unes eleccions marcades per la crisi sanitària que, segons apunten totes les enquestes, podria desmobilitzar part de la ciutadania. Al llarg de la jornada anirem informant puntualment de totes les novetats a través dels nostres perfils a Twitter, Facebook i Instagram, a través dels quals es podrà enllaçar amb les notícies, galeries fotogràfiques i vídeos més rellevants del dia.

També donarem informació puntual als lectors que estiguin subscrits al nostre servei d'alertes de Telegram, que reforçarem amb motiu de les eleccions.

L'escrutini en directe

Després del tancament dels col·legis electorals (20 h) i una vegada comenci l'escrutini, els usuaris de diaridegirona.cat podran seguir minut a minut els resultats en temps real, tant en àmbit català com per província i municipi. Així mateix, a través dels diferents desplegables, es podran consultar els resultats i comparar-los amb els de les eleccions de 2017. L'espai permetrà conèixer els resultats definitius una vegada es tanqui l'escrutini.

La cobertura de les eleccions catalanes en l'edició on-line reforça el nostre compromís d'informar de forma propera i directa els nostres lectors dels temes de més interès, com és aquest procés electoral.

En les darreres setmanes, Diari de Girona ha seguit de prop aquests comicis, fent un ampli seguiment de la campanya electoral amb la finalitat d'oferir als nostres lectors tota la informació sobre els candidats i els seus programes.

Diaridegirona.cat s'ha convertit en la referència informativa digital a les comarques gironines; és el portal de notícies amb més lectors. L'any 2020, la nostra edició digital va tenir una mitjana de 84.514 usuaris únics diaris i més d'un milió mensuals.