El candidat de la CUP-G a Girona, Dani Cornellà, va afirmar que, malgrat la baixa participació era una mala notícia, estan «contentíssims» d'haver consolidat el diputat que ja tenien a la província gironina, i «encara més satisfets perquè hem augmentat de vots, obtenint ja una segona diputada» a la demarcació. Cornellà va destacar que són uns «resultats històrics» que «demostren la confiança que ens ha fet la gent del territori, amb un projecte col·lectiu», fent referència a «totes les lluites, tant municipals com també socials, ecologistes i en defensa del territori». La número dos per Girona, Montserrat Vinyets, va manifestar que els resultats «han estat una sorpresa», i que són «els fruits» de tota la feina feta a nivell municipal». Els candidats van agrair el suport al seu electorat.

Tot i això, Cornellà va remarcar que els comicis «s'han celebrat en un moment totalment excepcional, en una crisi sanitària molt greu», fet que «no era el millor escenari». Això ha afectat la participació, fet que valoren negativament i que «no ho podem celebrar».

Cornellà va atribuir l'entrada de VOX a un «transvasament de vots entre partits amb un programa molt similar», encara que «alguns no ho diguin tan obertament», i valorava com una «vergonya» que «un partit amb un discurs d'odi, masclista i homòfob entri a les institucions».