La candidata del PPC per Girona, Concepció Veray, ha sortit al pas de les crítiques dels partits que, coincidint amb l'inici de la campanya, van vessar crítiques sobre el PP per considera que no havia fet prou per a impulsar les infraestructures a la demarcació. Segons Veray, ha estat el PP qui ha reprès les obres i la redacció de projectes per desdoblar la carretera (entre d'altres, s'ha posat en servei el tram Caldes-Sils i està en obres el Sils-Maçanet). "Accepto crítiques i joc polític però no accepto que s'intenti enganyar als ciutadans", ha manifestat. Per a la candidata popular, si el PP torna a governar a Madrid els propers 4 anys seran els "definitius" perquè el desdoblament de l'N-II sigui una realitat.

Partits com Unió, PSC o Democràcia i Llibertat van arrencar campanya ,a passada mitjanit criticant les inversions que durant aquests quatre anys havia fet el PP a les comarques gironines. Moltes d'aquestes crítiques se centraven en les obres de desdoblament de l'N-II, una de les inversions més importants i que l'Estat té a mitges.

La candidata del PPC per Girona, Concepció Veray, ha volgut respondre aquestes veus i ha defensat la feina feta. Abans, però, ha remarcat que quan el PP va arribar al govern de Madrid el 2011 els projectes de l'N-II estaven "sense fer i les obres aturades". "En quatre anys no es pot fer tot, el punt de partida del 2011 era molt dolent", ha lamentat.

Tanmateix, ha recordat que en aquesta legislatura s'ha posat en servei el tram desdoblat entre Caldes i Sils i que, actualment, ja hi ha obres entre Sils i Maçanet, també a Vilademuls i a les rotondes de Garrigàs i Pontòs. Segons ha apuntat, també està a punt de licitar-se l'enllaç de Vidreres i s'estan acabant els projectes de les variants de Bàscara i Pont de Molins. "Fa quatre anys teníem un panorama desolador i hem fet molta feina", ha reblat.

Veray s'ha mostrat dolguda per les crítiques dels altres candidats gironins i ha respost especialment al PSC. "Els que abans pintaven molts diners als pressupostos i no feien res han de reconèixer, amb humilitat, que gràcies als quatre anys del PP Girona pot dir que el desdoblament de l'N-II és una realitat més propera que al 2011", ha manifestat. I ha fet un pas més. "Si governa el PP, els propers 4 anys seran els definitius perquè el desdoblament de l'N-II sigui una realitat".

La cap de llista dels populars gironins ha aprofitat per fer campanya al mercat de Salt, on el partit hi ha instal·lat una carpa.