04 de desembre de 2015
04.12.2015

Veray defensa que la veu del PP de Girona segueixi "present i viva" al Congrés

La candidata posa de manifest que la seva formació "vol continuar la feina feta" en els últims quatre anys i "seguir escoltant la gent"

05.12.2015 | 07:22
L´acte de començament de campanya del PP, ahir a Girona.

La cap de llista del PP per Girona al Congrés, Concepció Veray, va assegurar ahir que el 20-D "hi ha el futur en joc" i va afegir que l'únic partit que "garanteix avançar" és el PP. Així, Veray va confiar que la població de les comarques gironines "revalidi la confiança" en la seva candidatura perquè la veu del PP de Girona "segueixi present i viva" a les Corts. "És important que es tirin endavant els projectes que hem engegat els últims quatre anys perquè no caiguin en un sac foradat", va destacar Veray, que va subratllar que el PP "vol continuar la feina feta i seguir escoltant la gent".

En l'acte de començament de campanya, la candidata va justificar que algunes de les mesures que havia impulsat la seva formació al capdavant del Govern espanyol "han estat dures i han costat d'entendre". "Vam prendre aquestes mesures per aconseguir posar Espanya al lloc on està ara, que és un dels països que més creix de la Unió Europea i que crea llocs de treball", va posar de manifest Veray. Per això, la cap de llista del PP al Congrés per Girona va concloure que el seu partit "ha donat la volta" a la situació que hi havia abans de l'entrada del PP al Govern de l'Estat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook