05 de desembre de 2015
05.12.2015
40 Años
40 Años

López de Castro (C's): «És el polític qui ha de servir al ciutadà i no al revés; qui paga, mana»

El cap de llista al Congrés per Girona demana emmirallar-se en el sistema americà "que dóna importància al contribuent"

05.12.2015 | 18:14
López de Castro (C's): «És el polític qui ha de servir al ciutadà i no al revés; qui paga, mana»

El cap de llista de Ciutadans (C's) al Congrés per Girona, Fernando López de Castro, ha demanat que la política espanyola s'emmiralli en el sistema americà "per donar-li el poder a l'elector". Per al candidat, tot i que el model dels Estats Units tingui "moltes coses a millorar", aquest és un tret diferencial que se li ha de posar en valor. "Allà la gent sap que qui paga mana, i que el polític té com a cap l'elector", ha dit López de Castro, amb voluntat de posar en valor el contribuent. "Si aquí fem aquest pas, la democràcia trencarà amb trenta anys de deriva", ha dit el cap de llista de C's. López de Castro ha fet aquest dissabte campanya al mercat de la Devesa de Girona i a Figueres.

El cap de llista al Congrés per Girona ha volgut emfatitzar avui la importància que té el ciutadà en política. Un paper que, assegura, els darrers governs han relegat. "És el polític qui ha de servir al ciutadà, i no el ciutadà qui ha de servir al polític", ha assegurat Fernando López de Castro.

El candidat de C's a la demarcació ha demanat, en aquest sentit, prendre com a model el sistema americà com un dels que dóna valor a l'electorat. "És cert que té moltes coses a millorar, però també és veritat que destaca perdonar importància al contribuent; allà la gent sap que qui paga mana, i que el polític té com a cap l'elector", ha dit López de Castro. I hi ha afegit: "Si aquí fem aquest pas, la democràcia trencarà amb trenta anys de deriva i crec que ja és hora, no?".

El cap de llista al Congrés ha fer campanya aquest dissabte al mercat de la Devesa de Girona i a Figueres. "C's no és un partit més; si la foto és important, molt més ho és el programa, la proposta i la solució", ha dit després d'aturar-se a parlar amb diverses persones. "La gent percep aquesta manera de fer i de ser com a diferent, cosa que ens demostren amb les seves preguntes i els seus ànims; si una cosa veig nova en aquests comicis és la il·lusió", ha afirmat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook