El candidat de Podem a la presidència del Govern, Pablo Iglésias, ahir va advertir que "arribarem a la Moncloa, amb escombres i pals de fregar, perquè s'ha d'escombrar i fregar davant de tanta corrupció i mentida". La lluita contra la corrupció, un dels compromisos estrella de Podem, va centrar l'acte electoral que la formació va celebrar al Teatre de l'Alameda de Málaga, on uns 600 simpatitzants es van aplegar per tal d'escoltar les seves propostes.

Amb el fons de la banda sonora del film els Caçafantasmes, Iglesias va fer la seva entrada al teatre, on el van rebre amb aclamacions de "sí que es pot" i "president, president".

En la intervenció no es va oblidar del fet que estava a la ciutat que va ser escenari de molt difosos escàndols de corrupció, com ara Saqueo, Astapa o Malaya. Fets en els quals també va posar la punta el cap de llista per Màlaga, Alberto Montero, que va recordar el cas dels ERE.

"I a la ciutat de Celia Villalobos", va afegir Iglesias, amb qui va mantenir un incident el passat dijous al Congrés. Ahir es va mostrar plenament disponible a prendre els cafès que facin falta. Va reblar: "Encara que sembli que li molesta que Podem digui que en el seupartit hi ha corrupció".

"Prendrem els cafes que ?vulguis -va etzibar-, però nosaltres als corruptes els anomenem corruptes a la cara". Va assenyalar que en el seu criteri a Génova no queda incorrupte ni el braç de Santa Teresa i va afirmar que només a València hi ha 100 càrrecs del PP imputats.