El president de Ciutadans, Albert Rivera, va recordar al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, que els governs no poden crear ocupació sinó facilitar les condicions perquè els empresaris el puguin creure, i va criticar que partits com Podem ofereixin «paguetes» que després no es poden pagar. En un acte celebrat a Cadis, Rivera va criticar que es prometin coses que no es puguin complir, i va assegurar que ell mai oferirà pagues o rendes impossibles de pagar quan es governa i va apuntar que «el metge Rajoy no és que ens hagi salvat, és el que ha posat les coses més complicades a treballadors i empresaris».

«Ha fracassat el model laboral, l'economia del pelotazo» i ha estat un «desastre», va dir el líder de la formació taronja, que va assegurar que «el PP i el PSOE s'han donat la mà, amb la col·laboració de sindicats majoritaris i patronals».

«Hem d'aconseguir que tots els contractes siguin estables», va dir Rivera, que aposta per reactivar el mercat laboral, el contracte únic o un complement salarial per a les rendes més baixes. va assegurar que Ciutadans proposarà «coses perquè es generi ocupació i es puguin pagar les pensions», i que és necessari tractar a la gent «amb respecte» perquè «no es pot seguir prometent els diners que no és tenen» i això és una cosa que fan els «partits populistes».