"Si C's arriba a la Moncloa, Espanya no es toca, no es negocia i no es trenca. Si governem nosaltres, no hi ha res a negociar", així de contundent es va mostrar el candidat de C's a les eleccions espanyoles, Albert Rivera, en un acte de campanya a Madrid en el qual va voler deixar clar que la unitat d'Espanya no està en joc i que "mai" pactarà amb les "forces separatistes", a diferència del que han fet PP i PSOE els darrers 30 anys i a diferència de Podem. "No als referèndums que volen trencar Espanya. Nosaltres no volem trencar aquest país, sinó arreglar-lo", va recalcar davant d'unes 10.000 persones al Palacio de Vistalegre de Madrid. Rivera va demanar "rebentar" les urnes amb paperetes taronges per "desallotjar" del poder el bipartidisme. Va alertar que sense una participació rècord aquest objectiu serà "impossible" d'aconseguir. "Primer t'ignoren, després es riuen de tu, després t'ataquen i, finalment, guanyes. Ja només ens queda guanyar", va exclamar Rivera parafrasejant Gandhi en un Palacio de Vistalegre ple de gom a gom i farcit de banderoles i cartolines taronges.

C's competeix de "tu a tu" amb les dues forces parlamentàries majoritàries, va dir, però la victòria no serà una realitat si no hi ha una mobilització massiva: "Els espanyols, quan ens dividim, som dèbils. Quan ens unim, som imparables. El proper 20 de desembre serem imparables si rebentem les urnes de paperetes taronges".

"Qui vulgui quatre anys més de Rajoy que es quedi a casa, mentre que qui vulgui un govern de centre, que vagi a votar", va remarcar tractant d'animar els abstencionistes. Rivera va prometre que governarà "per a tots els espanyols i no només per a una majoria, com diu el PSOE" i que ho farà sense mirar a la dreta ni a l'esquerra sinó cap endavant. "Posarem de moda la unió i la igualtat entre espanyols. Liderarem el canvi a Espanya", va celebrar entre continus crits del públic animant-lo com a "president" i cridant "Catalunya és Espanya".