17 de desembre de 2015
17.12.2015

Concepció Veray: «Si hi ha algun vot útil el 20-D aquest és el del PP»

La cap de llista alerta que PSOE, Podemos i C's "són capaços de cedir davant els qui volen la independència" per aconseguir governar

17.12.2015 | 12:30
Concepció Veray: «Si hi ha algun vot útil el 20-D aquest és el del PP»

La cap de llista al Congrés del PPC per Girona, Concepció Veray, ha apel·lat a tots els electors que el 2011 van permetre al partit recuperar diputat a la demarcació. "Si hi ha un vot útil el 20-D aquest és el del PP", ha assegurat. Veray ha fet bandera de la gestió al capdavant de l'Estat durant aquest mandat, i ho ha contraposat amb els dos executius Zapatero. "Destruir és molt fàcil, reconstruir molt difícil; i nosaltres hem passat els darrers quatre anys refent tot allò que s'havia destruït des del 2004 i fins al 2011", ha afirmat. La candidata també ha alertat del "risc real" que PSOE, Podemos i Ciutadans s'ajuntin "a qualsevol preu" per accedir a la Moncloa, "fins i tot, cedint davant dels qui volen la independència".

Concepció Veray ha fet campanya aquest dijous al mercat setmanal de Calonge (Baix Empordà), el poble on estiueja. La cap de llista al Congrés ha aprofitat el penúltim dia per reforçar el seu missatge i apel·lar al vot per als populars.

La candidata ha demanat la confiança de tots aquells electors gironins que els van votar el 2011, i que van permetre que el PP recuperés el diputat a la demarcació. "Som els únics que podem frenar que arribi el populisme, l'oportunisme, la demagògia i l'ocurrència al capdavant del govern d'Espanya", ha subratllat Concepció Veray.

"Si hi ha un vot útil a les comarques gironines, aquest és el del PP; nosaltres no volem parlar de fer esclatar res, sinó de construir i treballar per superar la crisi, recuperar ocupació i defensar amb fermesa, com sempre hem fet, la unitat d'Espanya", ha dit Veray. I aquí, la cap de llista al Congrés no s'ha estat de carregar contra la gestió dels socialistes durant els dos executius de Zapatero.

"Ens hem passat quatre anys reconstruint"

"Destruir és molt fàcil i reconstruir molt difícil; i nosaltres ens hem passat quatre anys reconstruint allò que s'havia destruït des del 2004 i fins al 2011; per tant, no permetem que aquest 20-D el país torni cap enrere", ha subratllat Veray. Davant del llegat socialista, que la candidata ha dit que havia deixat l'Estat "a tocar de l'abisme", Veray hi ha contraposat la política "de recuperació del PP" i ha demanat la confiança dels electors per continuar-la impulsant.

"Ho farem creant ocupació, donant oportunitats als joves perquè no marxin del país, ajudant les petites i mitjanes empreses amb rebaixes fiscals i ajudant aquelles famílies que més malament ho passen", ha promès Concepció Veray. I en referència a la demarcació, ha dit: "I a les comarques gironines, continuarem impulsant totes aquelles infraestructures pendents o que ja estan en construcció, perquè el territori no torni a quedar-se oblidat ni estigui a la cua com ja va passar amb els vuit anys de govern socialista".

"Cedir davant la independència"

Per últim, la cap de llista del PPC ha tornat a insistir del "risc real" que després del 20-D hi hagi "tripartit" a la Moncloa format per PSOE, Podemos i Ciutadans (C's). Concepció Veray ha dit que, "per tenir el poder" i fer fora Rajoy de l'executiu, els tres partits "són capaços de pagar qualsevol preu, com ara cedir davant dels qui prediquen i volen la independència de Catalunya". "Per això, apel·lo tots els votants que al 2011 van confiar en nosaltres perquè revalidin el seu suport al PP", ha conclòs.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook