18 de desembre de 2015
18.12.2015

Lamuà diu que un govern socialista garantirà que es revalorin les pensions

Lamuà defensa la sostenibilitat financera del sistema públic i adverteix que el PP «ha gastat la meitat del fons de reserva de la Seguretat Social»

18.12.2015 | 07:05
Una imatge de l´acte final de campanya del PSC ahir a Vilatenim.

«El PP ha debilitat el sistema públic de pensions», va afirmar ahir el cap de llista del PSC al Congrés per Girona, Marc Lamuà. Segons Lamuà, la continuïtat del PP al Govern espanyol «posa en perill, de manera seriosa, el manteniment» del sistema de pensions. Aquesta va ser la conclusió que Lamuà va exposar a Figueres, acompanyat de la cap de llista al Senat per Girona, Cristina López. Els dos candidats van fer una visita a la ciutat abans de l'acte final de campanya del PSC a les comarques gironines, que es va celebrar a un restaurant de Vilatenim amb la presència de la portaveu del partit al Parlament, Eva Granados.
Lamuà va assegurar que un govern socialista garantirà la revalorització de les pensions i la sostenibilitat financera del sistema públic, atorgant-li la plena consideració de pilar bàsic i fonamental de l'Estat del Benestar. «Creiem que és imprescindible reforçar el marc constitucional del dret a la Seguretat Social i recuperar el diàleg i el consens entre els agents socials i el paper vinculant del pacte de Toledo», va afegir Lamuà. «La gestió del PP a l'Executiu ha buidat la caixa de les pensions», va advertir Lamuà, que va destacar: «Rajoy s'ha gastat la meitat del fons de reserva de la Seguretat Social; la guardiola de les pensions».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema